Om oss

Din målerifirma på Söder

Vi på Södermalms Måleri & Golv åtar oss alla typer av uppdrag och vi arbetar över hela Stockholm med omnejd. Vi har kapacitet att ta oss an större projekt hos fastighetsägare, BRF:er och hos företag - och vi kan givetvis även hjälpa dig som privatperson med allt som har med målning att göra. Utöver det så kan du även anlita oss för golvslipning och relaterade golvtjänster.

Vår verksamhet bygger på att leverera högklassiga jobb till rimliga priser. En nöjd kund är en återkommande kund och för detta finns inga genvägar: det är perfekta jobb, bra bemötande och priser som tål jämförelse som räknas.

Vi tar vårt ansvar

Miljön är en fråga som vi tar på allvar. Vi väljer alltid miljömärkta alternativ och vi ser alltid till att både återvinna, återbruka och sortera och ta hand om material i enlighet med de lagar, regler och föreskrifter som finns. Utöver detta så blir planeringen också en stor faktor som kan minska våra negativa avtryck på miljön.

Genom att planera arbeten och uppdrag ner på detaljnivå så slipper vi en massa onödigt resande. Hur mycket avgaser släpper ett företag ut varje gång de glömmer utrustning och verktyg? Här kan en stor skillnad göras genom bättre planering.

Du som kund bestämmer - vi anpassar oss!

Vi arbetar alltid nära dig som kund. Du anlitar oss, men du ska vara med på resan. Detta innebär att du alltid hålls uppdaterad kring hur projektet fortlöper och du när som helst kan kontakta den kontaktperson som utses för frågor, funderingar eller för eventuella ändringar. Vi är flexibla och anpassar oss alltid efter kundens önskemål, krav och behov.

Södermalms måleri och golv om oss

Heltäckande lösningar till bra priser

Funderar du på att ge ditt hem en total makeover? Vi står redo att hjälpa dig med detta. Genom att måla om allt från köksluckor, väggar och andra detaljer i hemmet kan du skapa ett helt nytt uttryck i din bostad.

Väljer du oss för en golvslipning så garanteras du ett golv som blir som ett nytt, men till en låg kostnad i förhållande till hur mycket golv kostar att köpa in. Vi hjälper dig att slipa dina golv, välja en lämplig ytbehandling och därefter har du också den där fräscha, personliga och lyxiga bostaden du drömmer om - hela vägen från golv till tak. Allt detta till ett riktigt bra pris där du dessutom kan använda ditt Rot-avdrag och dra av 30 % av den totala kostnaden för arbetet.

Väletbalerade målare på Söders höjder