Tjänster

En komplett målerifirma i Stockholm

Vi är en professionell målerifirma i Stockholm som utför uppdrag av alla slag. Vi är här för att hjälpa både privatpersoner och bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag med allt inom målning - både inomhus och utomhus. Nedan finner du en sammanfattning av våra tjänster, men tveka inte att höra av dig om du har andra behov - vi är säkert kapabla att hjälpa dig att lösa problemet!

Inomhusmålning

Vi kan hjälpa dig med allt från målning av väggar vidare till målning av rena detaljer i ditt hem. Fokus ligger alltid på att göra ett gediget jobb som leder till ett hållbart och snyggt resultat.

Anlitar du oss för att måla om i ditt hem så ska det också synas att det är proffs som gjort jobbet. Vi arbetar alltid effektivt och håller den tidsplan vi satt upp - och till det pris vi kommit överens om. Vi kan hjälpa dig att skapa det personliga, unika och trivsamma hemmet.

Att måla om inomhus är det enklaste - och mest prisvärda - sättet att förändra på, men det kräver också kunskap, erfarenhet och rätt handlag. Våra skickliga målare kan hjälpa dig att nå dina drömmar!

Fasadmålning

Att måla om en fasad kan bedömas vara ett lämpligt projekt att ta tag i under semestern. Faktum är emellertid att det handlar om ett komplext projekt där man måste veta exakt vad man ska göra, vilken färg som passar bäst för fasadens material och där man dessutom A) måste fokusera på säkerheten och B) är beorende av rätt väder.

Misstag kan bli kostsamma. Jämför man en fasadmålning utförd av en lekman och en sådan utförd av en fackman så kan det skilja flera, flera år i livslängd. Det handlar om en ren investering att ta professionell hjälp. Väljer du oss så planerar vi arbetet tillsammans med dig - vilken nyans, vilken typ av färg, hur lång tid det ta, etc - och levererar sedan ett effektivt jobb till ett rimligt pris där allt från ställningar och eventuella väderskydd kan inkluderas i jobbet. En professionell fasadmålning kan köpa dig längre tid till nästa fasadmålning!

Golvslipning

Dags att byta golv? Vi skulle säga att du först ska undersöka möjligheten till en golvslipning. Det är både billigare och ger ofta ett bättre resultat. Det senare som en följd av att golvet satt sig, fått en personlighet och en unik patina som nya golv saknar. Med vår professionella golvslipning så garanteras du ett effektivt jobb som leder till ett snyggt och tilltalande golv igen. Vi ger dig även råd kring ytbehandling - och applicerar denna - och vi kan erbjuda en dammfri slipning som en följd av att vi använder moderna maskiner.

Södermalms måleri och golv

Hör av. dig om du behöver hjälp av en kunnig målare